Integritetspolicy

Vår integritetspolicy

På Bolysia har vi alltid värnat om din integritet och i vår integritetspolicy kan du läsa vad detta innebär. Vi använder bland annat dina uppgifter för att ge dig en bra användarupplevelse och för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund.

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?
Bolysia AB är registeransvarig för de personuppgifter som du delger oss och ansvarar för dessa i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser och GDPR (General Data Protection Regulation).

Bolysia AB
Tessins väg 16
217 58 Malmö
org nr: 556450-7662
Momsregnr: SE556450766201

Var lagrar vi dina uppgifter?
Samtliga uppgifter som vi samlar in från dig sparas inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EEA).

Vem har tillgång till dina uppgifter?
Dina personuppgifter kan delas inom Bolysia AB. Vi säljer, vidarebefordrar eller byter aldrig dina personuppgifter till tredje part i marknadsföringsändamål.

Vad är dina rättigheter?
Rätt till radering:
Du har när som helst möjlighet och rätten till att radera alla personuppgifter som behandlas av Bolysia AB genom att kontakta oss på info@bolysia.se

Med undantag:
– Om du har en order som ännu inte har skickats eller delvis har skickats
– Om du har en obetald skuld hos oss eller vår betalningspartner Klarna eller deras inkassobolag
– Om du har handlat av oss sparar vi dina personuppgifter i bokföringssyfte i enlighet med bokföringslagen

Rätt till tillgång:
Du kan när som helst begära ut vilka personuppgifter vi har om dig genom att kontakta info@bolysia.se.

Rätt till rättelse:
Du har rätt att begära en rättelse av dina personuppgifter om de är felaktiga eller komplettera ofullständiga personuppgifter.

E-HANDELSKÖP

Varför använder vi dina personuppgifter?
– Dina personuppgifter används för att hantera köp på www.bolysia.se genom att behandla dina ordrar, betalningar, returer och ge leveransinformation.
– Vi använder också dina uppgifter för att hantera kundserviceärenden, garantiärenden och reklamationer.
– I samarbete med Klarna används dina uppgifter för att kunna genomföra köp, se eventuell betalningshistorik och bekräfta din adress.

Vilka typer av personuppgifter hanterar vi?
– Kontaktuppgifter som namn, adress, e-postadress och telefonnummer
– Orderinformation och shoppinghistorik

Vem har tillgång till dina uppgifter?
Utöver att Bolysia AB har tillgång till dina personuppgifter vidarebefordras nödvändiga uppgifter till tredje part för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund, för att hantera din betalning, för att skicka en order- och leveransbekräftelse, och till distributionsföretaget i samband med leveransen av din order.

På vilken rättslig grund behandlas dina personuppgifter?
För att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund och i enlighet med gällande lagstiftning.

Hur länge sparar vi dina uppgifter?
Dina uppgifter sparas så långe du är en aktiv kund. Orderinformation sparas i enlighet med bokföringslagen.